Läkare H. Ejnell Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556345-0260 är organisationsnummer för bolaget Läkare H. Ejnell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Läkare H. Ejnell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Läkare H. Ejnell Aktiebolag finns i.

Läkare H. Ejnell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Läkare H. Ejnell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Läkare H. Ejnell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Läkare H. Ejnell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Läkare H. Ejnell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-872900 eller genom brev på följande adress:
Kakelösag. 43, 431 44, Mölndal

Bolaget skall bedriva läkarmottagning, forskning och utbildning inom medicin samt äga och förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Läkare H. Ejnell Aktiebolag och det är Ejnell, Hasse Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejnell, Karin Kajsa Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bernåker, Bernt Anders Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,