Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-05-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Berglärkan 91, 426 69, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-296646.

Mölndal arbetar för att företag som Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, fastigheter samt förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva konsulterande verksamhet inom hälso och friskvård, naprapat, segling, utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag och det är följande personer, Pålsson, Hans Martin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lanner, Kerstin Ulrika som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kvist, Per Erik Torgny som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Friskvårdshuset Martin Pålsson Aktiebolag är 556326-4273.