Fletoma Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Fletoma Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Fletoma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fletoma Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fletoma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-03-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Fletoma Aktiebolag ska trivas.

Fletoma Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom markanläggnings-, trädgårds- och kretsloppsområdet. Likaså utveckling och försäljning av produkter inom samma område

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fletoma Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Fletoma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Fletoma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6294065.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fletoma Aktiebolag är Flenhagen, Tommy Carl-Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Flenhagen, Curt Håkan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor.

Fletoma Aktiebolag har 556322-7726 som sitt organisationsnummer.