Zandén & Co Byggnads AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Zandén & Co Byggnads AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Zandén & Co Byggnads AB är ett av dem. Statusen för Zandén & Co Byggnads AB är att Bolaget är aktivt.

Zandén & Co Byggnads AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Zandén & Co Byggnads AB ska trivas.

Zandén & Co Byggnads AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva köp, försäljning och förvaltning av fast egendom samt idka handel med värdepapper och bedriva byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Zandén & Co Byggnads AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Zandén & Co Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Zandén & Co Byggnads AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-876336.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Zandén & Co Byggnads AB är Zandén, Rolf Hans Morgan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laurenius, Per Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurenius, Anna som är född 1960 och har titeln Suppleant, Zandén, Helene Katarina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Fryestam, Kaj Åke Valentin som är född 1954 och har titeln Revisor, KN Grupp AB som är född och har titeln Revisor.

Zandén & Co Byggnads AB har 556313-0441 som sitt organisationsnummer.