Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556305-8444.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-272170 alternativt besöka eller skicka post till Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag på följande adress Kråketorpsg. 26, 431 53, Mölndal.

Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Åbro Konsult & Agentur Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Jansson, Yngve Tomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elektrisk konsultatioins- och agenturverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.