Crevicon Byggutveckling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556280-4541 är organisationsnummer för verksamheten Crevicon Byggutveckling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Crevicon Byggutveckling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Crevicon Byggutveckling Aktiebolag finns i.

Crevicon Byggutveckling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-08-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Crevicon Byggutveckling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Crevicon Byggutveckling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Crevicon Byggutveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Crevicon Byggutveckling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-828260 eller genom brev på följande adress:
Fässbergsg. 19 B, 431 69, Mölndal

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med utvecklings- utbildnings- och tillämpningsuppdrag för byggande och bygg- materialproducerande organisationer samt idka därmed förenlig verksamhet och bedriva handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Crevicon Byggutveckling Aktiebolag och det är Gustafsson, Jan-Erik Guldner som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,