Papyrus Network Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556280-2131 är organisationsnummer för bolaget Papyrus Network Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Papyrus Network Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Papyrus Network Aktiebolag finns i.

Papyrus Network Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Papyrus Network Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Papyrus Network Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Papyrus Network Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellmuth, Simon Michael -Johansson, Stig Eric

Vill ni komma i kontakt med Papyrus Network Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 010-4670000 eller genom brev på följande adress:
Kronogårdsg. 3, 431 33, Mölndal

Bolaget skall tillhandahålla produkter och tjänster inom ADB-området huvudsakligen till stöd för pappers- och pappers- grossistbranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Papyrus Network Aktiebolag och det är Hellmuth, Simon Michael som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hellmuth, Simon Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Stig Eric som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallendorff, Mattias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Siberg, Heléne Marie som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor