ASAP Consulting & Trading Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där bolaget finns i jobbar för att bolag som ASAP Consulting & Trading Aktiebolag ska trivas.

ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elektriska installationer, äga och förvalta värdepapper, köpa och sälja ädelmetaller och andra råvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är ASAP Consulting & Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med ASAP Consulting & Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7760310.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ASAP Consulting & Trading Aktiebolag är Svensson, Thomas Patrick som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Gustav Örjan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Monica Marie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Fred Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Nyman Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

ASAP Consulting & Trading Aktiebolag har 556279-7539 som sitt organisationsnummer.