GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556271-7743.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-7950108 alternativt besöka eller skicka post till GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag på följande adress Bangårdsv. 3, 428 36, Kållered.

GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I GBP, Göteborgs Betongpumpnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Petersson, Stig Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att pumpa fabriksbetong och därmed förenlig verksamhet.