Högadals Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Högadals Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Högadals Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Högadals Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Högadals Fastighets Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-08-29. Men sedan 2004-04-22 så har Högadals Fastighets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rönnhagsv. 7, 439 52, Åsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Högadals Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-15000.

Mölndal arbetar för att verksamheter som Högadals Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Högadals Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fast egendom, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Högadals Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Högadals Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Svenningsson, Erik Axel Jan-Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlén Svenningsson, Eva Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Bror Elis Arnold som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Högadals Fastighets Aktiebolag är 556261-7364.