Combiflex Rental Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Combiflex Rental Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Combiflex Rental Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Combiflex Rental Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Combiflex Rental Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Combiflex Rental Aktiebolag ska trivas.

Combiflex Rental Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall omfatta uthyrning och finansiering av byggmaskiner till företag inom bygg och underhållsbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Combiflex Rental Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Combiflex Rental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Combiflex Rental Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-994970.

Firman tecknas var för sig av -Bergstrand, Klas Göran Max -Bergstrand, Per Göran Paulo.

De som är på något sätt har med Combiflex Rental Aktiebolag är Bergstrand, Per Göran Paulo som är född 1967 och har titeln VD, Bergstrand, Klas Göran Max som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand, Per Göran Paulo som är född 1967 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Combiflex Rental Aktiebolag har 556258-0158 som sitt organisationsnummer.