Fastighets Aktiebolaget Bomärket

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga, förvalta och förmedla aktier, andelar och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets Aktiebolaget Bomärket vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Fastighets Aktiebolaget Bomärket en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1984-12-18 så skapades Fastighets Aktiebolaget Bomärket och verksamheten är har F-skattsedel Fastighets Aktiebolaget Bomärket har haft det sedan 1994-01-01.

Fastighets Aktiebolaget Bomärket är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556253-5921 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mölndal.

Just nu är Fastighets Aktiebolaget Bomärket Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Bomärket så går det att nå dem via telefon på 031-277700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kronander, Lars Edvard Bo -Kronander, Maj Ulla-Britt Viola

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets Aktiebolaget Bomärket är Kronander, Lars Edvard Bo som är född 1938 och har titeln VD, Kronander, Lars Edvard Bo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronander, Maj Ulla-Britt Viola som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kronander, Ulf Bo Richard som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor.