Kidner International Consulting Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Aktiebolag som heter Kidner International Consulting Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Kidner International Consulting Aktiebolag i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kidner International Consulting Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1984-10-31 så har Kidner International Consulting Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kidner International Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Kidner International Consulting Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Krokslätts Parkg. 47, 431 68, Mölndal. Vi ni istället prata med Kidner International Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på 031-182939.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och produktion av verkstadsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kidner, Bror Kjell som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bror Gottfrid som är född 1923 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kidner International Consulting Aktiebolag har 556250-4240 som sitt organisationsnummer.