MJ Europe Hilding & Bohm AB

Västra Götalands län

Information

MJ Europe Hilding & Bohm AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där MJ Europe Hilding & Bohm AB finns. I Mölndal så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MJ Europe Hilding & Bohm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MJ Europe Hilding & Bohm AB har haft sedan 2005-03-03. MJ Europe Hilding & Bohm AB har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MJ Europe Hilding & Bohm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-200150.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MJ Europe Hilding & Bohm AB Privat, ej börsnoterat.

MJ Europe Hilding & Bohm AB har idag 556248-6786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för MJ Europe Hilding & Bohm AB

Bolaget ska bedriva representationsverksamhet för underleverantörer till bil- och lastbilsindustrin, dess underleverantörer och annan industri. Konsultverksamhet gällande frågor om Kina Asien samt att bygga upp etablering av relationer mellan Europa och Kina Asien.

I MJ Europe Hilding & Bohm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bohm, Lars Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Bohm, Lars Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilding, Jan Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bohm, Lars Åke som är född 1938 och har titeln Suppleant, Johansson, Ann-Britt Gunilla som är född 1952 och har titeln Revisor, Gabrielsson, Karin Linda som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .