Guldsmed A. Hagman Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Guldsmed A. Hagman Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Guldsmed A. Hagman Aktiebolag finns. I Mölndal så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Guldsmed A. Hagman Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Guldsmed A. Hagman Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Guldsmed A. Hagman Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Guldsmed A. Hagman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tempelg. 1, 431 30, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-272470.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Guldsmed A. Hagman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Guldsmed A. Hagman Aktiebolag har idag 556237-2986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Guldsmed A. Hagman Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verkstad och detaljhandel med guldvaror.

I Guldsmed A. Hagman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagman, Arne Reinhold som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Pia Britt-Louise som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Mölndals Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .