E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ägande, förvaltning, förmedling och handel med aktier, andelar samt fastigheter, jämte hästsport samt försäljning av sportartiklar, uthyrning av byggnads-, trädgårdsmaskiner och verktyg samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1983-10-31 så skapades E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556235-6559 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mölndal.

Just nu är E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas förutom av styrelsen, av Lars Edvard Bo Kronander och Maj Ulla-Britt Viola Kronander var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom E.K.K.-Förvaltning Aktiebolag är Kronander, Lars Stefan som är född 1967 och har titeln VD, Kronander, Lars Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronander, Lars Edvard Bo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kronander, Maj Ulla-Britt Viola som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.