REPAB Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556231-5696 är organisationsnummer för företaget REPAB Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REPAB Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som REPAB Aktiebolag finns i.

REPAB Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-08-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för REPAB Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

REPAB Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för REPAB Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Göran Erland Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med REPAB Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7254300 eller genom brev på följande adress:
Flöjelbergsg. 10, 431 37, Mölndal

Bolaget skall utveckla marknadsfacta och sälja system och rutiner för fastighetsförvaltning och byggnation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med REPAB Aktiebolag och det är Johansson, Göran Erland som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Göran Erland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Thorsten Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Lars Åke Conny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jobson, Karl Bernhard William Gray som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Sune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotRosberg, Peter Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrésen, Per Olov som är född 1964 och har titeln Suppleant, Molina Maset, Mike som är född 1969 och har titeln SuppleantOlsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln RevisorÖnnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantÖnnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor