Industri-Eldfast Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556230-1233 är organisationsnummer för företaget Industri-Eldfast Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industri-Eldfast Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Industri-Eldfast Aktiebolag finns i.

Industri-Eldfast Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-05-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industri-Eldfast Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Industri-Eldfast Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Industri-Eldfast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Industri-Eldfast Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-679380 eller genom brev på följande adress:
Taljegårdsg. 9, 431 53, Mölndal

Bolaget skall mura eldfasta infordringar i ugnar och pannor samt tillhörande stålarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Industri-Eldfast Aktiebolag och det är Sjöberg, Per Olof som är född 1956 och har titeln VD, Sjöberg, Per Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Hans Willy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerberg Sjöberg, Lise-Lotte G M som är född 1960 och har titeln Suppleant, Monsén Sjöberg, Anne-Marie Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln RevisorRevisorsgruppen i Göteborg AB Pensionsstiftelse som är född och har titeln Revisor,