Ulla Larson's Agentur AB

Västra Götalands län

Information

Ulla Larson's Agentur AB är ett företag som finns i Mölndal. I Ulla Larson's Agentur AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larson, Ulla Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larson, Per Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Raa, Per Kristian som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulla Larson's Agentur AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ulla Larson's Agentur AB på telefon 031-658600.

Bolaget ska bedriva agenturverksamhet, inköp och försäljning av textilvaror, konsultverksamhet inom affärs- och verksamhets- utveckling samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget handla med, äga och förvalta värdepapper och fast egendom.

Idag är Ulla Larson's Agentur AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ulla Larson's Agentur AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ulla Larson's Agentur AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-02 och Ulla Larson's Agentur AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulla Larson's Agentur AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ulla Larson's Agentur AB har 556196-6416 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.