Saile Stål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556189-9146 är organisationsnummer för bolaget Saile Stål Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Saile Stål Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Saile Stål Aktiebolag finns i.

Saile Stål Aktiebolag har varit registrerat sedan 1975-06-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Saile Stål Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Saile Stål Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Saile Stål Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Eliasson, Kjell Ove -Eliasson, Sten Nicke

Vill ni komma i kontakt med Saile Stål Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-450045 eller genom brev på följande adress:
Fältspatsg. 1, 421 30, Västra Frölunda

Bolaget skall driva handel med montering av industriförnödenheter, järn- och stålvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Saile Stål Aktiebolag och det är Eliasson, Sten Nicke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Kjell Ove som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Rolf Magnus som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,