Mölndals Parkerings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall i samarbete med kommunens myndigheter förvärva, anläggaoch eller förvalta mark och anläggningar för parkering inom Mölndals kommun. Bolagets verksamhet bör jämväl omfatta med parkering förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mölndals Parkerings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Mölndals Parkerings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1972-05-08 så skapades Mölndals Parkerings Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Mölndals Parkerings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mölndals Parkerings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556163-7322 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mölndal.

Just nu är Mölndals Parkerings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mölndals Parkerings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-875479 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -ledamöterna i förening med -Karlsson, Sten Ronnie Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mölndals Parkerings Aktiebolag är Karlsson, Sten Ronnie som är född 1948 och har titeln Extern VD, Johnsson, Peter Karl Henri som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alkvik, Nils Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Nicolas Carl Wilhelm som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kaj Olof som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Schale, Ernst Axel Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotThuvesson, Sven Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomasic Larsson, Gabriela som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertén, Lars Göran Gustaf som är född 1948 och har titeln RevisorJohansson, Ann-Britt Gunilla som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantÖsterberg, Knut Bertil Peter som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorBroman, Karl Johan Marcus som är född 1968 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.