Stålmarin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Stålmarin Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Stålmarin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stålmarin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stålmarin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-09-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Stålmarin Aktiebolag ska trivas.

Stålmarin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av båtar och entreprenadarbeten med truck, last och transport samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stålmarin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Stålmarin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Stålmarin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-993949.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stålmarin Aktiebolag är Börjesson, Håkan Victor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Kerstin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Niclas Torgny som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Stålmarin Aktiebolag har 556128-9223 som sitt organisationsnummer.