Cresco Ti Systems AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av dentala produkter samt tillverkning och marknadsföring härav, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cresco Ti Systems AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Cresco Ti Systems AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1968-08-20 så skapades Cresco Ti Systems AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556118-9142 är organisationsnummret för företaget som finns i Mölndal.

Just nu är Cresco Ti Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Cresco Ti Systems AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cresco Ti Systems AB är Sellei, Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Carl Fredrik Ragnar som är född 1971 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Flink, Björn Hjalmar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .