Pro Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva åkeriverksamhet, byggnadsverksamhet, gräventreprenader, därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pro Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Pro Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1968-03-28 så skapades Pro Entreprenad AB och företaget är har F-skattsedel Pro Entreprenad AB har haft det sedan 1997-01-01.

Pro Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556116-1364 är organisationsnummret för företaget som finns i Mölndal.

Just nu är Pro Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Pro Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 031-948414 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pro Entreprenad AB är Olsson, Paul Ronnie som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Åke Lennart som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .