B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Aktiebolag som heter B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1967-11-09 så har B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Åbyv. 15, 431 62, Mölndal. Vi ni istället prata med B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 031-273354.

Bolaget skall bedriva tapetserarverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Sven Bertil Herman som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anna Maria som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hansson, Berit Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rudén, Bror Urban som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Berit Marianne -Hansson, Sven Bertil Herman .

B. Hanssons Tapetserarverkstad Aktiebolag har 556113-0112 som sitt organisationsnummer.