Hagbergs Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Hagbergs Måleri Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Hagbergs Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hagbergs Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hagbergs Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1965-10-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Hagbergs Måleri Aktiebolag ska trivas.

Hagbergs Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva målerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hagbergs Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Hagbergs Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Hagbergs Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-278899.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hagberg, Hasse Erik -Hagberg, Lena Margareta.

De som är på något sätt har med Hagbergs Måleri Aktiebolag är Hagberg, Hasse Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Lena Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bischoff, Hans Joachim som är född 1948 och har titeln Revisor, Hans Bischoffs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hagbergs Måleri Aktiebolag har 556100-2907 som sitt organisationsnummer.