Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556093-2260.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-3355800 alternativt besöka eller skicka post till Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag på följande adress Flöjelbergsg. 20 B, 431 37, Mölndal.

Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tyco Thermal Controls Nordic Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av värmetekniska produkter, driva handel med elektrotekniska och elektroniska material, äga, förvalta och driva handel med fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.