Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-09-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag ska trivas.

I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med byggmaterial, förvärva, äga och förvalta fast egendom samt idka konsultverksamhet inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-19.

Idag är Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-870945.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag är Claéson, Thomas Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Claéson, Nils Emil som är född 1975 och har titeln Suppleant, Fallegård, Jan Ingvar som är född 1938 och har titeln Revisor, Jan Noréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Nils Claéson Byggvaror Aktiebolag har 556060-0081 som sitt organisationsnummer.