Galvano Lammert Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Galvano Lammert Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Galvano Lammert Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Galvano Lammert Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Galvano Lammert Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1949-03-07. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Galvano Lammert Aktiebolag ska trivas.

Galvano Lammert Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva galvanisk och kemisk ytbehandling av metallvaror ävensom fastighetsförvaltning samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Galvano Lammert Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Galvano Lammert Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Galvano Lammert Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-271616.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Galvano Lammert Aktiebolag är Lammert, Jörgen Otto Henrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lammert Persson, Ellen Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lammert, Barbro Anna Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisor, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Galvano Lammert Aktiebolag har 556052-9389 som sitt organisationsnummer.