Astra Tech Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Astra Tech Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Astra Tech Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Astra Tech Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Astra Tech Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1948-02-27. Men sedan 2001-01-02 så har Astra Tech Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Aminog. 1, 431 53, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Astra Tech Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7763000.

Mölndal arbetar för att bolag som Astra Tech Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Astra Tech Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av produkter med anknytning till sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Astra Tech Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Goddard, John Geoffrey -Johansson, John Roland -Sellei, Peter Firman tecknas två i förening av -Fors, Carl Fredrik Ragnar -Henriksson, Lars Erik -Tufvesson, Per Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Astra Tech Aktiebolag och det är följande personer, Fors, Carl Fredrik Ragnar som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Henriksson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Tufvesson, Per Anders som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Sellei, Peter som är född 1950 och har titeln VD, Sellei, Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Goddard, John Geoffrey som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Andersson, Mari Lizett som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Delgado Sandoval, Cristian Mauricio som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Johansson, John Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot.Ellertz, Martine Marie Hectorine som är född 1958 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Engström, Kent Jan Albert som är född 1962 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Flink, Björn Hjalmar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Astra Tech Aktiebolag är 556051-8812.