Clarence Bergstrand Konsultverksamhet

Västra Götalands län

Information

Clarence Bergstrand Konsultverksamhet är en verksamhet som finns i Mölndal. I Clarence Bergstrand Konsultverksamhet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergstrand, Björn Clarence som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Clarence Bergstrand Konsultverksamhet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Clarence Bergstrand Konsultverksamhet på telefon 031-680390.

Konsulting och försäljning inom elektronik såsom satelitövervakningssystem.

Idag är Clarence Bergstrand Konsultverksamhet av bolagstypen Enskild firma.

Clarence Bergstrand Konsultverksamhet är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Clarence Bergstrand Konsultverksamhet innehar ej F-skattsedel och Clarence Bergstrand Konsultverksamhet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Clarence Bergstrand Konsultverksamhet så är det följande:

Clarence Bergstrand Konsultverksamhet har 540601-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.