Slöjda och Skapa Pedagogen

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mölndal och Slöjda och Skapa Pedagogen är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Slöjda och Skapa Pedagogen är ett av dem. Statusen för Slöjda och Skapa Pedagogen är att Bolaget är aktivt.

Slöjda och Skapa Pedagogen är ett Enskild firma och skapades 1995-01-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Slöjda och Skapa Pedagogen ska trivas.

Slöjda och Skapa Pedagogen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Mölndal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning av barnomsorgspersonal samt utveckling av ny materiel för barnomsorgsverksamhet, försäljning av snickrade träprodukter och hantverk till barnstugor, förskolor och daghem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slöjda och Skapa Pedagogen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Slöjda och Skapa Pedagogen och det finns flera verksamheter som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Slöjda och Skapa Pedagogen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Slöjda och Skapa Pedagogen är Matson, Jan Martin som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Slöjda och Skapa Pedagogen har 531011-XXXX som sitt organisationsnummer.