Slipare Björn

Västra Götalands län

Information

510929-XXXX är organisationsnummer för företaget Slipare Björn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slipare Björn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som Slipare Björn finns i.

Slipare Björn har varit registrerat sedan 2006-05-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slipare Björn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Slipare Björn är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för Slipare Björn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Slipare Björn så kan ni göra det på telefon genom 031-7953465 eller genom brev på följande adress:

Slipning av glasögon glas.

Det finns olika personer som har en koppling med Slipare Björn och det är Carlsson, Björn Evert som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,