CHRISTERS BILVERKSTAD

Västra Götalands län

Information

480117-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CHRISTERS BILVERKSTAD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CHRISTERS BILVERKSTAD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som CHRISTERS BILVERKSTAD finns i.

CHRISTERS BILVERKSTAD har varit registrerat sedan 1978-04-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CHRISTERS BILVERKSTAD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

CHRISTERS BILVERKSTAD är och det finns flera verksamheter i Mölndal som också är .

Firmatecknare för CHRISTERS BILVERKSTAD är följande:

Vill ni komma i kontakt med CHRISTERS BILVERKSTAD så kan ni göra det på telefon genom 0304-50038 eller genom brev på följande adress:

Bilreparationer

Det finns olika personer som har en koppling med CHRISTERS BILVERKSTAD och det är MÅNSSON, BO CHRISTER som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,