BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Enskild firma som heter BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN. Det finns flera verksamheter som liknar BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-09-22 så har BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN och det finns fler verksamheter som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN så kan ni göra det på 031-478090.

Service och support av videoutrustning för tele- visionen och videoföretag samt tillhörande han- del, konsultverksamhet och utbildning

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag BERNSTÉN, ULF BIRGER som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BROADCAST SUPPORT ULF BERNSTEN har 471023-XXXX som sitt organisationsnummer.