ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg

Västra Götalands län

Information

ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg är ett företag som finns i Mölndal. I ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanberg, Sven Håkan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg på telefon 031-3354371.

Konsultverksamhet inom programvaruutveckling med tyngdpunkten lagd på kvalitets-, projektlednings- och testfrågor.

Idag är ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg av bolagstypen Enskild firma.

ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg så är det följande:

ProgramvaruKvalitet Håkan Svanberg har 460405-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.