KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mölndal och KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är ett av dem. Statusen för KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är att Bolaget är aktivt.

KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är ett Enskild firma och skapades 1974-07-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där bolaget finns i jobbar för att bolag som KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON ska trivas.

KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Mölndal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av konfektion

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06.

Idag är KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON och det finns flera bolag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON är Andersson, Anna Christina Charl.A som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KNALLESHOPEN, CHRISTINA ANDERSSON har 450822-XXXX som sitt organisationsnummer.