Rubank och Plank Snickeri och byggservice

Västra Götalands län

Information

Rubank och Plank Snickeri och byggservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Rubank och Plank Snickeri och byggservice finns. I Mölndal så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Rubank och Plank Snickeri och byggservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Rubank och Plank Snickeri och byggservice har haft sedan 2003-06-12. Rubank och Plank Snickeri och byggservice har funnits sedan och 2003-06-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rubank och Plank Snickeri och byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0739-062757.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Rubank och Plank Snickeri och byggservice har idag 440503-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rubank och Plank Snickeri och byggservice

Om och tillbyggnad av villor och fastigheter samt tillverkning av möbler och specialsnickeriner.

I Rubank och Plank Snickeri och byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Sven Krister som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .