Konsultfirma Bengt Öberg

Västra Götalands län

Information

Konsultfirma Bengt Öberg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Konsultfirma Bengt Öberg finns. I Mölndal så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Konsultfirma Bengt Öberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Konsultfirma Bengt Öberg har haft sedan 2002-05-29. Konsultfirma Bengt Öberg har funnits sedan och 2002-05-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Konsultfirma Bengt Öberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-991593.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Konsultfirma Bengt Öberg har idag 430126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Konsultfirma Bengt Öberg

Firman skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och marknadsföring och därmed förenlig verksamhet.

I Konsultfirma Bengt Öberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öberg, Bengt-Göran som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .