SIEWERTZ KONSULT

Västra Götalands län

Information

430119-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SIEWERTZ KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SIEWERTZ KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som SIEWERTZ KONSULT finns i.

SIEWERTZ KONSULT har varit registrerat sedan 1990-06-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SIEWERTZ KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SIEWERTZ KONSULT är och det finns flera verksamheter i Mölndal som också är .

Firmatecknare för SIEWERTZ KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med SIEWERTZ KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 031-7152914 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom det psykosociala arbetsfältet

Det finns olika personer som har en koppling med SIEWERTZ KONSULT och det är SIEWERTZ, STEN ÅKE som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,