KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE

Västra Götalands län

Information

420814-XXXX är organisationsnummer för företaget KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mölndal som är den kommunen som KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE finns i.

KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE har varit registrerat sedan 1993-05-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 031-7951175 eller genom brev på följande adress:

Service av radio, tv och video

Det finns olika personer som har en koppling med KÅLLEREDS RADIO & TV-SERVICE och det är Alenäs, Leif Johnny som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,