Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma

Västra Götalands län

Information

Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma är en verksamhet som finns i Mölndal. I Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Lars Åke som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma på telefon 031-992713.

Byggverksamhet.

Idag är Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma av bolagstypen Enskild firma.

Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma så är det följande:

Lars Gustafsson i Lindome Byggfirma har 400301-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.