Firma Sven-Göran Palm

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mölndal och Firma Sven-Göran Palm är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Sven-Göran Palm är ett av dem. Statusen för Firma Sven-Göran Palm är att Bolaget är aktivt.

Firma Sven-Göran Palm är ett Enskild firma och skapades 1997-12-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Sven-Göran Palm ska trivas.

Firma Sven-Göran Palm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23. I Mölndal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbilding i maritim kommunikation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Sven-Göran Palm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02.

Idag är Firma Sven-Göran Palm och det finns flera bolag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Firma Sven-Göran Palm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-871443.

.

De som är på något sätt har med Firma Sven-Göran Palm är Palm, Sven Göran Arnold som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Sven-Göran Palm har 371212-XXXX som sitt organisationsnummer.