Johnny & Jonsson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Johnny & Jonsson Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Johnny & Jonsson Handelsbolag finns. I Mölndal så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Johnny & Jonsson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Johnny & Jonsson Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Johnny & Jonsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mölndal arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Johnny & Jonsson Handelsbolag har idag 969717-6239 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Johnny & Jonsson Handelsbolag

Restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Johnny & Jonsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abrahamsson, Johnny Ingvar som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Bernt Henrik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .