StoneLake Laboratories Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

StoneLake Laboratories Handelsbolag är ett bolag som finns i Mölndal. I StoneLake Laboratories Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fröjd, Erika Charlotta som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Fröjd, Sven Åke Christer som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med StoneLake Laboratories Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå StoneLake Laboratories Handelsbolag på telefon 031-7097749.

Konsultverksamhet avseende system och programvara

Idag är StoneLake Laboratories Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

StoneLake Laboratories Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

StoneLake Laboratories Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och StoneLake Laboratories Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för StoneLake Laboratories Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

StoneLake Laboratories Handelsbolag har 969713-1325 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.