Lera och Forma i Lindome Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Lera och Forma i Lindome Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Lera och Forma i Lindome Handelsbolag finns. I Mölndal så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lera och Forma i Lindome Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Lera och Forma i Lindome Handelsbolag har haft sedan 2005-06-16. Lera och Forma i Lindome Handelsbolag har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lera och Forma i Lindome Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Bergav. 8, 437 35, Lindome men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3137510.

Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lera och Forma i Lindome Handelsbolag har idag 969708-6768 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Claes-Erik Sunesson och Maj-Lis Linnéa Sunesson var för sig. är den som för stunden ansvarar för Lera och Forma i Lindome Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av keramik. Konsulting inom ledarskap, ledarutveckling och affärsmannaskap.

I Lera och Forma i Lindome Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sunesson, Claes-Erik som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Sunesson, Maj-Lis Linnéa som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .