TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969701-8308 är organisationsnummer för företaget TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mölndal som är den kommunen som TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag finns i.

TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-05-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-26.

TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-279419 eller genom brev på följande adress:
Hulelycksg. 33, 431 63, Mölndal

Kommissionärskap för handel med bilar, biltillbehör, båtar och båttillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med TE-BE Bilfinans i Göteborg Handelsbolag och det är Berntson, Lena som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Berntson, Ulf Tor-Björn som är född 1965 och har titeln Bolagsman,