EM's Klipphörna Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

EM's Klipphörna Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som EM's Klipphörna Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

EM's Klipphörna Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-04-18.

EM's Klipphörna Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-04-04. Men sedan 2003-05-01 så har EM's Klipphörna Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Streteredsv. 1 E, 428 32, Kållered. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EM's Klipphörna Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7950712.

Mölndal arbetar för att verksamheter som EM's Klipphörna Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för EM's Klipphörna Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Hårvård samt försäljning av accessoarer, bijouterier och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EM's Klipphörna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till EM's Klipphörna Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Lena Elisabet som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Kuusk, Evy Marianne som är född 1948 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för EM's Klipphörna Handelsbolag är 969692-8762.