Sir Club Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969692-5099 är organisationsnummer för företaget Sir Club Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sir Club Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mölndal som är den kommunen som Sir Club Handelsbolag finns i.

Sir Club Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-03-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sir Club Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sir Club Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mölndal som också är .

Firmatecknare för Sir Club Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Travtränare Bo Falsig AB ensam.

Vill ni komma i kontakt med Sir Club Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5841676 eller genom brev på följande adress:
Eklanda Gård 18, 431 59, Mölndal

Bedriva tävlingsverksamhet med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Sir Club Handelsbolag och det är Larsen, Jens Holger som är född 1960 och har titeln Bolagsman, ONBC Automatdrift Aps som är född och har titeln Bolagsman, Travtränare Bo Falsig AB som är född och har titeln Bolagsman,