Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag är en verksamhet som finns i Mölndal. I Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Thomas Dan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Åhman, Patrik Kaj Ture som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag på telefon 070-5137172.

Bolaget skall bedriva formgivning, marknadsföring samt försäljning av belysningsarmaturer.

Idag är Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Thomas Johansson.

Belysningsbolaget Svensk Traeindustri Handelsbolag har 969685-6898 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.